Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

14 first party games υπόσχεται για το Xbox Briefing ο Phil Spencer

*
Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως ακόμη περισσότερα στοιχεία για την E3 2019 και ο Phil Spencer θέλησε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά του hype για το Xbox Briefing, σημειώνοντας μάλιστα ότι θα παρουσιαστούν 14 first party games! Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημειώνει δε πως είναι τα περισσότερα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ σε παρόμοιο event της Microsoft.

Με τις εξαγορές των studios που ανακοινώθηκαν πέρσι, ήταν λογικό να δούμε κάτι τέτοιο για τη φετινή χρονιά και μένει πλέον να ανακαλύψουμε τι έχει στα πλάνα της η Microsoft για τους επόμενους μήνες πέραν των Forza, Halo Infinite, Gears 5, Gears Tactics και της νέας γενιάς hardware. Σε ότι αφορά μάλιστα αυτό το θέμα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επόμενες κονσόλες θα «φορούν» ένα νέο λειτουργικό που θα είναι βασισμένο στον πυρήνα των Windows, ένα εντελώς νέο dashboard και συμβατότητα με όλες τις περασμένες γενιές παιχνιδιών. Μάλιστα, ακούγεται πως στο χρονικό διάστημα των πρώτων ετών τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν τόσο για το Xbox One, όσο και για τη νέα γενιά hardware και αργότερα θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι αποκλειστικότητες.




Μείνετε συντονισμένοι, το Xbox Briefing διοργανώνεται την άλλη Κυριακή στις 23.00 ώρα Ελλάδος και το Enternity θα το καλύψει τόσο από την Αθήνα, όσο και από το Los Angeles στο site και στα social media μας!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*